ABS zingt Opera

Ter gelegenheid van het 135 jaar bestaan in 2023 geeft het koor twee concerten met Opera als thema. Op zaterdag 13 april (aanvang 20:00u) en op zondag 14 april (aanvang 14:00u) 2024 zal het koor bekende fragmenten uit diverse opera’s ten gehore brengen in de theaterzaal van ’t Cromwiel in Steenbergen.

Speciaal hiervoor werden aria’s gekozen die bewerkt werden voor mannenkoor ABS. Het bekende duet uit De Parelvissers van Bizet en het mooie Venetiaanse gondellied Barcarolle van Offenbach hebben uiteraard een prominente plaats gekregen in het programma. Maar ook de operacomponisten Verdi en Mozart kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Het koor en de solisten zullen begeleid gaan worden door het kamerorkest Divertimento dat al regelmatig medewerking verleende aan het Adventsconcert in Steenbergen.

De solisten die aan het concert hun medewerking verlenen zijn sopraan Maaike Hupperetz en tenor Pim van Drunen. Onder het tabblad "Solisten" kunt u meer informatie over deze solisten vinden.

Sponsors

Normaal gesproken maken we bij projecten gebruik van sponsoren, maar deze concerten worden mogelijk gemaakt door de leden van

Subsidie via het Initiatievenfonds van

Subsidie van afdeling Noord-Brabant van