Jubileum

Duo Pharos

Het debuutalbum "Only Love" met daarop prachtige semi-pop/klassieke songs is verkrijgbaar bij alle CD-shops in Nederland en wereldwijd in 24 landen. Klassiek en pop komen samen in prachtige melodieën op het debuut album ´Only Love´ van het nieuwe duo PHAROS. De zangers Marc Canto en William hebben hun krachten gebundeld en dit resulteerde in een prachtig mooi album. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland zal dit duo vele harten veroveren.

De naam PHAROS stamt uit de klassieke oudheid. In Alexandrie stond ooit een immens grote vuurtoren, die zo veel indruk maakte en zelfs later is uitgeroepen tot een van de zeven klassieke wereldwonderen. Zo is het ook met de muziek van het duo PHAROS, je kunt er niet omheen!

Het album bevat Engelstalige , Spaanse en Italiaanse songs. Bestaande songs van artiesten als Mouskouri, Solis, Carreras, Dalla, Aznavour zijn in een Pharos jasje gestoken. Het resultaat is verbluffend. Ook de nieuwe songs: ´Feliz´ en ´Come to me´ trekken de aandacht.

De klassieke tenor Marc Canto is zeer tevreden met het eindresultaat: ´We zullen het publiek gaan verbazen met dit internationale geluid´, aldus de zanger. Ook zanger William geeft aan dat dit een unieke combinatie is: ´Zowel het publiek van lichte muziek als klassiek worden op hun wenken bediend´. Manager Ger Lagendijk en producent Melchior Rietveldt (MBR studio) vinden het te gek: ´We wisten dat we aan iets nieuws begonnen met twee goede zangers, maar dat het zo´n groot succes zou hebben in binnen- en buitenland hadden wij niet verwacht.´

Paula Snoeren

Zij is een weergaloze sensatie! Haar krachtige, adembenemende stem komt recht uit het hart en laat een diepe indruk achter. Met een spontane en zeer persoonlijke presentatie is zij als geen ander in staat om binnen korte tijd iedereen in vervoering te brengen.

Deze brabantse zangeres heeft haar sporen in de entertainmentbranche en theaterwereld ruimschoots verdiend. In 2002 had ze een solorol als Evita dat in samenwerking met het Brabants Symphonie orkest in het theater werd uitgevoerd. Tevens was ze te gast in een theaterprogramma van Erik Brey (ex. Purper). Jarenlang schitterde Paula Snoeren als ‘kleine zeemeermin’ zingend boven de hoofden van honderdduizenden bezoekers in meer dan zevenhonderd voorstellingen in het Efteling Theater. Deze Endemol/Wentink produktie werd tot 2x bekroond met de ‘Big Entertainment Award’! Ook kon ieder haar bewonderen als zangeres/actrice in meer dan driehonderd theatervoorstellingen met illusionist Hans Klok. Diverse malen zong ze met Lee Towers, ze had een tv optreden in duet met Ben Cramer, ze verzorgde ze met haar bijzondere stemgeluid de opening van de theatershow van Anneke Grönloh, en ze trad op met o.a. Tony Neef (‘miss saigon’), Gordon, Mai Tai, en vele anderen. Zij stond in het voorprogramma van Guus Meeuwis en ze was te zien als presentatrice van een zakelijk televisieprogramma bij ‘Omroep Brabant’. Ook presenteerde ze het jaarlijkse symposium van Brabant Water en het "Come together event" van RWE. In opdracht van de Rabobank produceerde en regiseerde zij in 2006 een theaterproduktie m.m.v. Rigato, in samenwerking met Arno Huibers theaterprodukties. Resultaat: Alle voorstellingen waren uitverkocht en de reacties waren boven verwachting en zeer veelbelovend.

Paula Snoeren is een zeer geliefde, veel gevraagd "multi-talent" bij gala’s, particuliere en zakelijke evenementen. Kortom een diva die er staat!

Marc Canto

De, in Vlaardingen geboren, muzikaal begaafde Marc Canto, kreeg al vanaf 12-jarige leeftijd klassieke zangles. Vanaf zijn 20ste levensjaar zette hij zijn schreden op het showbusiness pad met optredens als zanger. Twee jaar later was de tijd én zijn stem rijp om een professionele muziekcarrière te beginnen als tenor.

Lessen van Caroline Kaart en masterclasses van Christina Deutekom hadden zijn stem tot volledige volwassenheid gebracht. Marc behaalde een finaleplaats in de Soundmix Show met een nummer van Andrea Bocceli en schitterde in het TV- programma ‘Una Voce Particulare’, gepresenteerd door Ernst Daniël Smid. In 2007 nam hij een cd op met "pharos", een produktie waarmee hij als "vaste" huiszanger regelmatig te zien is in het businessprogramma van Harrie Mens.

Deze unieke "zeeuwse" tenor is zeer geliefd door zijn optredens in Nederland en Duitsland. Ook gaf hij concerten in Zuid Amerika. Door zijn 3 ½ - octaven stem en zijn onuitputtelijke aanhoudende noten, weet hij het publiek te betoveren en te vervoeren. Luister en geniet!

Cecilia Mutsaerts

Cecilia Mutsaerts werd geboren in München en volgde haar muzikale opleiding aan de Robert Schumann Hochschule in Düsseldorf. Ze bezocht masterclasses bij Richard Miller, Mia Besselinck en Brigitte Fassbaender en deed producties van de Opernstudio der Deutschen Oper am Rhein in Düsseldorf. Tijdens het festival „Sieben Tage Oper“ in Düsseldorf zong ze een hoofdrol in de moderne Opera „Josef Süsskind Oppenheimer“ van Oskar Gottlieb Blarr.

In januari 2001 won ze een aflevering van het televisieprogramma ‘Una voce particolare’ in Nederland. Daarop volgden talrijke televisie optredens. Zoals de opening van de Giro Italia in Groningen 2002, Una Voce Liberale 2002, Romantisch Toscane 2005, Ivo Niehe 2005. Vanaf januari tot april 2002 was ze te bewonderen als soloartieste bij het succesvolle tournee ‘Ernst Daniël Smid in concert’. Sinds 2001 zingt zij als soliste opera’s en concerten in Duitsland, Nederland en Italië.

Het hoogtepunt van 2005 was zeker haar optreden tijdens de inzegening van het huwelijk van Prins Floris en Prinses Aimee in Naarden. Een sopraan van een zeldzaam kaliber die u kippenvel zal bezorgen.

Michele Filanti

De Italiaanse bas Michele Filanti begon zijn muzikale opvoeding bij Maestro Carlo de Bosco, die hem de liefde voor de opera bijbracht. In 2004 ontmoet hij Vincenzo Spatola, bij wie hij de vocale technieken studeerde om de verschillende rollen uit zijn repertoire beter te kunnen vertolken. In 2005 is zijn debuut in “La Traviata” (G.Verdi), in de rol van dokter Grenvil, op de Scuola d’Arte Drammatica Paolo Grassi (MILANO).

Daarna krijgt hij vele rollen aangeboden zoals: La Boheme (G.Puccini), in de rollen van Benoit en Alcindoro. Teatro Santa Maria Incoronata (MILAAN) / Rigoletto (G. Verdi), in de rol van Monterone (COMO) / Rigoletto (G. Verdi), in de rol van Sparafucile (COMO) / L’Elisir d’Amore (G. Donizetti) in de rol van Dulcamara (PARMA).

In 2008 komt Michele in de finale van het zangconcours “Cappuccilli,Patanè, Respighi” (ALESSANDRIA). Ook hierna volgen de diverse aanbiedingen in de rol van: La Boheme (G. Puccini) in de rol van Colline (PAVIA) en (SORESINA) / La Traviata (G. Puccini) in de rol van Dokter Grenvil (PAVIA) / L’Elisir d’Amore (G. Donizetti) in de rol van Dulcamara (PAVIA) / Carmen (G. Bizet) in de rol van Zuniga (GARBAGNATE MILANESE) / Tosca (G. Puccini)in de rol van Angelotti, Soragna (PARMA) en Palatenda Giussano (GIUSSANO) / Aida (G. Verdi) in de rol van Ramfis (MILAAN) en vele anderen.

Sponsors

Hoofdsponsors:

Sponsors:

Begunstigers: