Jubileum

Hoofdsponsors:

Onze hoofdsponsor voor het jubileumconcert in 2013. Wij zijn er heel erg blij mee dat deze Steenbergse jonge succesvolle onderneming het hoofdsponsorschap op zich wilt nemen en hiermee een grote financiële impuls geeft voor het welslagen van dit grootse gebeuren in Steenbergen.

Sponsors:

Verzorgt al ons drukwerk en denkt mee in het bereiken van onze doelgroepen. Het bedrijf stelt vele bedrijfstechnische faciliteiten ter beschikken, zodat het voor ons als vereniging mogelijk is geworden om professionele producten af te nemen.

Idak is het bedrijf dat tijdens het concert licht en geluid zal gaan verzorgen. Zij hebben een aanmerkelijke korting gegeven op het factuurbedrag en maken het concert daardoor mede mogelijk.

De Vraagbaak Groep is een combinatie van Vraagbaken, die werkzaam zijn op het gebied van technische installaties en management. Zij maken het mogelijk dat er professioneel licht en geluid kan worden ingehuurd!

Rabobank het Markiezaat geeft een financiële bijdrage. Tevens zal de bank te zijner tijd aandacht besteden aan het Jubileumconcert in haar blad "Dichterbij" en wil het concert inzetten als ledenaanbieding.

De SNS bank adviseert, bemiddelt en verkoopt financiële producten zowel zakelijk als privé. De SNS bank te Bergen op Zoom geeft een financiële bijdrage.

Dit bedrijf heeft de opdracht gekregen voor het ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering van het aquaduct van de A4. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

Eurofins Nederland is een internationaal opererend en zeer moderne laboratoriumorganisatie. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

Primstar BV is een bedrijf wat zich bezighoud in de Seafood industrie, voornamelijk garnalen. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

Tuincentrum Buitendijk verzorgt alle boeketten die uitgereikt worden na het concert. Zij verzorgen ook de bloemstukken ter decoratie op de podia.

BDO is een bedrijf dat zich richt op accountancy, consultancy en belastingadviezen. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

Autobedrijf Bastians is een officiële Peugeot-dealer in Steenbergen en Bergen op Zoom. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

De ruimtes in deze theaterschool werden ons veelvuldig kostenloos ter beschikking gesteld. Ook in andere facilitaire voorzieningen kwamen zij onze vereniging tegemoet.

Adviseur met betrekking tot alle disciplines van financiële dienstverlening. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage in de vorm van het betalen van de verzekering van het ponton.

De Wallevis in Steenbergen biedt een diversiteit aan mogelijkheden: van hotel, bar, eetcafe, feesterij tot catering. Dit restaurant sponsort op de dag van het concert in productwaarde.

De Lions is een serviceclub waarin mensen op vrijwillige basis verschillende initiatieven nemen voor een betere samenleving. Zij geven een financiële bijdrage.

Begunstigers:

Sabic Innovative Plastics te Bergen op Zoom geeft een financiële bijdrage.

Intratuin Halsteren heeft ons 80 zijden anjers geschonken, die wij graag in onze revers dragen voor onze jubileumuitvoeringen in 2013.

Taxi Buuron regelt groepsvervoer en geeft een financiële bijdrage.

Het bedrijf Transport Partners is gespecialiseerd in boottransport en geeft een financiële bijdrage.

DRV accountants en adviseurs geeft een financiële bijdrage.

Afdrukken fotomateriaal. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

Dames en heren modezaak. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

Warenhuis. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

Stichting tanteLouise-Vivensis zorgt voor hoogwaardige zorg-op-maat in West-Brabant. Zij geven een financiële bijdrage.

PS Couriers is de specialist in nachtdistributie en warehousing. Het bedrijf geeft een financiële bijdrage.

Sponsors

Hoofdsponsors:

Sponsors:

Begunstigers: