Opening Haven

Op 19, 20 en 21 mei 2017 wordt de vernieuwde haven in Steenbergen officieel geopend. De gemeente heeft hiervoor personen en verenigingen gevraagd mee te denken over een feestelijk programma om dit heugelijke feit extra luister te doen bijzetten.

Mannenkoor ABS uit Steenbergen heeft zich opgeworpen, om samen met de nodige vrijwilligers, de kar te trekken en een programma samen te stellen dat klinkt als een klok. Als grote manifestatie denkt ABS aan een “André Rieu-achtige” avond op een groot overdekt ponton in de nieuwe haven. Hieraan zullen medewerken: een professioneel filharmonisch orkest, mannenkoor ABS uit Steenbergen, solisten en een publiekstrekker. Een productie waar zowel professionele toonkunstenaars als amateurs samen zullen werken.

Omdat de vernieuwde haven een open grote tribune heeft en de kades óf gemeentelijk óf particulier eigendom zijn, kan er niet gewerkt worden met entreegelden. Wel zijn wij van plan om een aantal sloepen te gebruiken, die kunnen worden ingehuurd door privépersonen, als zijnde VIP-plaatsen. Deze cultuurmanifestatie bij de opening van de vernieuwde haven kan de gemeente Steenbergen, die gemeente-wijd meerdere havens heeft (hoe uniek !) opnieuw en extra gunstig op de kaart zetten.

Sponsors

Supersponsors:

Hoofdsponsors:

Sponsors: